Welkom in mijn taartwinkeltje!

Welkom op de  site van Twinkelotje.nl! Wat leuk dat je eens komt kijken naar al mijn taarten en baksels! Ik maak taarten, cupcakes en andere lekkernijen in opdracht. Je vindt hier voorbeelden van taarten die ik al eerder gemaakt heb. Mocht je een taart, of iets anders lekkers bij ons willen bestellen, dan kun je hier ideeën op doen. Wil je iets bestellen, neem contact op. Ook kunnen we dan overleggen over de mogelijkheden. Stuur een mailtje (twinkelotje@live.nl) of bel (0650909636) voor meer info!

Prijsindicatie:

We werken niet met vaste prijzen, want iedereen wil weer wat anders en de ene taart is veel meer werk, dan de andere. En ook de producten die we gebruiken kunnen veel in prijs verschillen. Denk bijvoorbeeld aan vers fruit.

Wel kunnen we een prijsindicatie geven:

  • Cupcakes zijn meestal vanaf €2,00. Dan heb je een cupcake met een toef of een cupcake met fondant decoratie. Wil je iets luxer, bijvoorbeeld een gekleurde bakingcup of andere extra’s, dan wordt t iets duurder, denk dan aan ongeveer €2,25.
    We hebben hierbij wel een minimaal bestelaantal, dat is 16 cupcakes. (behalve als je dit combineert met een taart of andere baksels).
  • Taart met fondantdecoratie of botercrèmedecoratie: reken op ongeveer €2,95 per persoon, soms is dat wat lager en soms iets hoger, dat hangt dus af van de hoeveelheid werk en de gekozen producten en vullingen.
  • Taart met witte chocolade afwerking ipv botercrème: reken dan op ongeveer €3,25 per persoon.
  • Heb je interesse in een Sweet table of Babyshower tafel? Neem dan contact op.

Maar, zoals gezegd, dit zijn indicaties, wil je precies weten wat het gaat kosten, neem dan contact op, en laat weten wat je wensen zijn, dan kunnen wij aangeven wat de prijs gaat worden. Bel: 0650909636 of mail: twinkelotje@live.nl.