Home Bestelinformatie

Bestelinformatie

by admin

Welkom op de  site van Twinkelotje.nl! Wat leuk dat je eens komt kijken naar al mijn taarten en baksels!

Ik maak taarten, cupcakes en andere lekkernijen in opdracht. Je vindt hier voorbeelden van taarten die ik al eerder gemaakt heb. Mocht je een taart, of iets anders lekkers bij ons willen bestellen, dan kun je hier ideeën op doen. Wil je iets bestellen, neem contact op. Ook kunnen we dan overleggen over de mogelijkheden. Stuur een mailtje (twinkelotje@live.nl) of bel (0650909636) voor meer info!

Wij zijn gevestigd in Oosterhout, bij Breda. Dus als je de mogelijkheid hebt om de bestelling zelf op te halen, dan kun je bestellen.

Houd rekening met het volgende:

  • Alles wat wij maken is handwerk, het zal dus niet altijd helemaal hetzelfde zijn als onze voorbeelden. Maar we doen ons best om zoveel mogelijk te voldoen aan de wensen van de klant.
  • De maten van als ons gebak en taarten zijn een indicatie, kan eventueel iets afwijken.
  • Bestel je een grote hoeveelheid van de cupcakes of gebakjes, dan wordt de stuksprijs lager,  bel of mail voor meer informatie of een offerte.
  • Minimum bestelaantal van de meeste gebakjes, brownies ed is 12 stuks. Bestel je meerdere verschillende producten dan kan dat aantal lager worden. Ook hebben we soms acties, waardoor je ook kleine aantallen kunt bestellen.
  • We maken geen taarten meer die volledig bedekt zijn met rolfondant of marsepein. Alleen met botercrème. Een figuurtje van fondant er op kan soms nog wel.

Wil je meer weten of een prijsindicatie, neem dan contact op: twinkelotje@live.nl.